Me Olsin dhe Fiorentinën, Musa diskuton përplasjen mes Danjelit e Fotinisë dhe Lupçes me Katerinën.

Ai thotë se Lupçe gabon në një aspekt.

“Ka një gabim që gjërat persona i diskuton para të gjithë banorëve”, thotë Lupçe.

Olsi thotë se Lupçe është i bindur që Danjeli me Fotininë shtiren në lidhjen e tyre, por nuk kupton një gjë.

“Pse firmosën aty (dëshmitarë)? Nuk bëhet kështu, se kanë firmosur aty dhe kanë emrin. Është respekt! Po kur të dalë, çfarë do të bëjë?”, thotë Olsi.

Musa thotë se Lupçe e ka të gjithë inatin me Danjelin dhe sa herë që i jepet mundësia kapet me të.