Kuzhina është bërë shpesh pjesë debati në shtëpinë e Big Brother këtë edicion.

Fiorentina dhe Musa kapen sërish mes tyre dhe këtë herë ky i fundit kërkon t’ia bëjë gjërat e qarta Fiorentinës.

“Unë nuk jam kuzhinieri jot. Nuk je në restorant këtu”, i thotë Musa.

Megjithatë, Fiorentina nuk kërkon ta zgjasë më shumë bisedë me të.