Musa dhe Danjeli diskutuan shumë gjëra bashkë, duke qenë edhe se nuk mund ta flasim me asnjë tjetër pasi janë në një grup së bashku për provën e javës.

Danjeli i shpreh Musës problemet që ka pasur në debatet e shumta me Elsamedin. Ai i thotë se e ka ofenduar Fotininë, por edhe Fiorentinën.

Musa i tregon Danjelit se një ditë më parë i ka thënë Elsamedit që nuk është burrë.

“Dje i thashë një gjë të rëndë dhe nuk mu kthye fare. I thashë nuk je burrë”, tregon Musa.