Musa-Donës: Më pëlqen të ngacmoj

Musa dhe Dona duket se ndjehen mirë me njëri-tjetrin dhe gjithnjë e më shumë po kalojnë kohë së bashku.

Musa i thotë se është shumë e bukur kur qesh, i thotë se ajo nuk duhet ta vërë në dyshim pëlqimin që ai ka për të dhe se duhet të jenë bashkë se nuk kanë shumë kohë.

“Pse je kaq e bukur kur qesh. Më pëlqen të të ngacmoj ty”, i thotë Musa.

Dona tund kokën në shenjë pohimi. Ata përkëdhelen nga krahët dhe duart e qeshin me njëri-tjetrin.