Musa i shprehet me fjalë të ëmbla Donës, teksa janë të dy në krevat në dhomën e liderit.

“O delja ime, o kotelja ime”, i drejtohet Musa Donës.

Ai e përkëdhel dhe e puth partneren e tij, më pas me shaka i thotë asaj: “Ti je fejuar me mua, je martuar me mua direkt në shtëpinë e Big Brother”.