Martesa e Danjelit dhe Fotinisë u garantoj banorëve një javë të qetë e pa nominime.

Gjatë kësaj jave publiku ka votuar për të zgjedhur çiftin imun, çift i cili do t’i shpëtojë nominimit gjatë kësaj jave, por që edhe mund të ketë favorizime të tjera gjatë javës.

Musa-Dona është zgjedhur si çifti i preferuar për këtë javë nga publiku. Falë kësaj vote ata nuk do të nominohen nga banorët e tjerë gjatë spektaklit të sotëm.