Musa dhe Dona më parë kanë bërë plane për t’u martuar pasi rë dalin nga Big Brother, por tashmë duket se planet e tyre kanë një ndryshim.

Martesa e tyre mbetet gjithmonë objektivi primar, por më parë ata duan që të njohin sa më mirë njëri-tjetrin dhe për këtë nevojitet kohë.

Por gjithashtu ata nuk duan që t’u ikë koha kot dhe në planet e tyre afatgjatë përfshihet edh një fëmijë, e më pas do të martohen

Të paktën kështu shprehet Dona pas ngulmimit të Musës për të përcaktuar një datë për dasmën mes tyre