Damiano dhe Musa flasin për nominimet dhe ky i fundit i thotë se ai po ndikohet nga Danjeli.

Damiano e mohon plotësisht këtë dhe thotë se ka relata me të gjithë, duke diferencuar më tepër Kein.

Damiano i thotë Musës se ka marrë shumë nominime dhe kujton se është fokusuar më shumë te Dona, se sa tek banorët e tjerë.