Musa e ka të qartë që Dona e do atë dhe e respekton dhe këtë e ndan me Lupçen.

“Unë asnjëherë nuk kam patur një lidhje të gjatë, nuk më ka dashur njeri. Unë e shoh që ajo më respekton, si sillet, si vishet, ku shikon dhe çfarë shikon. Ajo më do mua dhe mua nuk më ka dashur njeri si ajo”, thotë Musa.

Musa thotë se Dona meriton shumë më shumë nga sa i ka dhënë ai deri më tani.

“Ajo mëriton 110 përqind më shumë. Ajo i meriton”, thotë ai.