Jo se ditët e tjerë i kanë munguar puthjet dhe ledhatimet e Danjelit, por kjo e dielë e zgjoi ndryshe Fotininë.

Danjeli u ngrit i pari nga krevati dhe pasi ndërroi bateritë për gjithë banorët e tjerë, u kthye tek dhoma e çiftit lider dhe nisi të zgjojë Fotininë.

“Deshe burrë ti ëëë?”, i thotë ai, duke qeshur.

“Sa budalla, sa budalla që je”, ja kthen ajo me shaka.