Radhën për të zgjedhur çift ose tek në lojë në dhomën e rrëfimit e kishte Marjusi dhe Enida, që së bashku kanë një lidhje të konsoliduar dhe një fëmijë.

Pyetja në fillim u duk se turbulloi çiftin, por më pas të dy dolën me një përgjigjje të përbashkët të shqiptuar nga Enida.

“Ne çift kemi hyrë dhe çift do të dalim këtu dhe çift do ta vazhdojmë edhe lojën”, tha Enida.