Teksa është duke biseduar me Marjusin, Enidën dhe Elisonën, Lupçe shprehet se ndjenja e xhelozisë është normale në një çift, pasi pa të nuk ka dashuri.

“Sado vite të kesh do kesh grindje. Nëse nuk e do as të plas fare, thjesht do puthesh”, shprehet Lupçe duke folur rreth marrëdhënieve në çift, e duke ngritur hipotezën se çifti Danjel-Fotini nuk është real.

“Zënka, keqkuptime do ketë. Dashuri pa xhelozi s’ka”, thotë më tej Lupçe, teksa më pas shton “Nëse s’ke xhelozi nuk e do, duhet të jesh pak xheloz sado besim të krijosh. Unë s’do kem kurrë xhelozi në këtë shtëpi, por jashtë bëhem xheloz”.