Ditët e fundit, marrëdhënia mes Olsit dhe Lupçes është rikthyer në ditët e saj më të mira.

Dy banorët diskutojnë gjatë më njeri-tjetrin për lojën brenda shtëpisë, për banorët e tjerë, për nominimet dhe për çiftin që del nga shtëpia këtë të shtunë.

Lupçe e ka një ide.

“Këtë javë, nesër do të dal unë dhe të pres ty kur të dalësh që të shkojmë në kalçeto”, i thotë ai Olsit.

Olsi është i bindur në të kundërtën.

“Me bast që nuk del ti nesër?”, e sfidon ai, por Lupçe është ende në mëdyshje dhe largohet drejt Katerinës duke i thënë Olsit që “nuk e di”.