Lupçe u afrua në xhakuzi ku ishte Olsi bashkë me Ambrën dhe me Donën, ndërsa Elisona u ju bashkua atyre, por pa i folur, duke zbatuar rregullat për provën e javës.

Lupçe qëndon jashtë dhe sheh nga Olsi me vajzat, ndërsa flet me Elisonën. “Se ke idenë se çfarë do të ndodhë pas provës”, i thotë ai.

Më pas, shprehet se nëse ai do të ishte në grup me Ambrën, Katerina do të ishte bërë shumë xheloze. “Mua të më kishin vënë me Ambrën dhe me Olsin, Katerinës do i kishte ik truri”, thotë ai.