Lupçe e ndjen veten si një prej konkurrentëve më të fortë brenda shtëpisë dhe këshillon partneren e tij për të mbështetur gjatë lojës.

“Nuk është realitet. Siç po luajnë të gjithë do luash dhe ti. Po luhet piset ,vetëm këtë dëgjo a e ke vënë re që po luhet pisët. Fiorentina thotë e kam fshirë atë (për Kein) dhe puthet”, i thotë Lupçe, Katerinës, në përpjekje për ta bindur që ajo ta mbështesë në debatet brenda shtëpisë dhe të mos mërzitet.

Por Katerina mendon ndryshe, ajo i kërkon Lupçes që të mos reagojë ashpër në debate deh të ndryshojë llojin e lojës.