Lupçe i thotë Katerinës se ai ka puthur Ambran dhe Katerina e befasuar nga ato që thotë partneri e saj e pyet se kur.

“Po ja, a të ka puthur Ambra ty?”, e pyet Lupçe.

“Po”, përgjigjet Katerina.

“Shumë mirë! Unë të puth ty dhe kam puthur edhe Ambran”, i thotë Lupçe.