Në vendin e Elsamedit dhe çifteve të tjera që iu përgjigjen pyetjes së vështirë ‘tek apo çift’ të Big Brotherit, u ul Lupçe dhe Katerina.

E para e jep përgjigjjen Katerina.

“Mua çift më duket më mirë”, thotë Katerina, që nuk ishte e sigurtë 100 përqind.

“Ajo nuk diskutohet fare! O të dy këtu brenda, o asnjë!”, shton Lupçe.