Lupçe duket se nuk ndjehet mirë kur sheh në të njëjtin krevat Katerinën me Danjelin.

“Pse nuk del jashtë?”, i thotë ai asaj.

“Nuk dua! Aty ku e ndjej veten mirë rri”, i përgjigjet ajo. Por Lupçe këmbëngul dhe i thotë të dalë jashtë.

Debati mes tyre duket se ka sikletosur Danjelin, që ngrihet nga krevati dhe largohet.

“Çfarë ke?”, e pyet sërish Lupçe, por ajo i thotë se nuk ka gjë.

Lupçe ka frikë se mos sjelljen e Katerinës e merr për dobësi Kei, që ai e thërret “Zysha”.

“Do bëj siç e di unë, jo siç më thonë të tjerë”, i përgjigjet ajo dhe Lupçe i jep kurajo duke i thënë se Kei është “zero” para saj.