Lupçe flet me Olsin për mbrëmjen e së premtes kur djemtë u larguan duke ngritur dyshime të shumta te vajzat, pasi xhelozia te to ishte e madhe.

Lupçe i thotë Olsit se Danjeli i ka treguar të gjitha se çfarë kishte ndodhur me ta. Lupçe shprehet tepër i frikësuar për Katerinën, pasi ajo ishte tejet xheloze në momentin kur ai dhe djemtë e tjerë u rikthyen te vajzat.

Ai ka frikë nga momente që Katerina do të mësojë të vërtetën se çfarë ndodhi me ta dhe për katë ka frikë se po e humbet partneren e tij. “Po e humbas Katerinën”, i thotë Lupçe Olsit, ndërsa ky i fundit nuk ka koment për këtë.