Lupçe është ndjerë i indinjuar pa masë me Danjelin dhe thuajse gjatë gjithë ditës flet për të edhe pasi ja tha në sy që ishte ndjerë i tradhtuar.

“Nuk është e thënë të rrish me mua 24 orë, por jo të rrish me tjetrin ta ngrish e të më hedhësh mua kur ti e hodhe para 3 javësh atë tjetrin. Nuk është njeri i keq, por është lojtari më i keq, se ka përdorur mirësinë time dhe Danjeli mendon se jam më i forti, ndërsa të tjerët mendojnë se jam më i dobëti. Ai e di se unë kam për të shkuar te çmimi i madh”, thotë Lupçe për Danjelin.

Këtë diskutim Lupçe e bëri me Donën dhe me Musën, teksa duket se është në kërkim të aleancave të reja.