Loja, vajzat zhveshin djemtë

Vajzat singël kanë dalë në oborr dhe temë e diskutimit të tyre janë djemtë. E para që hidhet është Armela, e cila flet për Ervinin.

“Ai me syze më duket shumë i qetë”, thotë ajo.

“Ai me bluzë të bardhë ishte shumë interesant”, vazhdon Xheni, por për të.
Edhe Fotini intrigohet nga Ervini.

“Mua më duket shumë intrigues”, deklaron ajo, duke shtuar në fund se të gjithë djemtë janë dallavere, megjithëse plotëson se “ai me bluzë të bardhë është interesant” (Ervini).