Liderat e rinj Danjel-Fotini: Do mbajmë Fiorentinën larg kuzhinës

Pasi u zgjodhën çifti i preferuar nga publiku, Danjeli dhe Fotinia u përzgjodhën nga banorët e tjerë si çifti lider i javës.

Të gjithë çiftet, përveç Olsi-Fiorentina dhe Ervin-Sidrita zgjodhën për Danjelin me Fotininë, përfshirë këtu edhe Damiano me Armelën.

Ndërkohë, Olsi-Fiorentina dhe Ervin-Sidrita zgjodhën sërish Lupçen me Katerinën. Ervini tha se gjatë javës Lupçe ka qenë në ajër dhe do ta votojë sërish pikërisht për të vazhduar që të qëndrojë i tillë.

Në dhomën e rrëfimit, pasi bëri nominimin, çifti Danjel-Fotini komentuan zgjidhjen e tyre si lider të shtëpisë.

“Do të jetë shumë problem, por do ta gjejmë mënyrën se si ta mbajmë Fiorentinën larg kuzhinës”, tha Danjeli.