Benardi i kërkon Damianos që të nxjerrë emrin e personit që ai thotë se flet pas krahëve dhe po ngatërron shtëpinë e beqarëve.

“Të lamë ta mbaroje! E the katër herë dhe e përsërite prap, por emrin nuk e the. Thuaje emrin që edhe në ta dijmë se cili është ai person që po na ngatërron”, i thotë ai.

Damiano këmbëngul dhe thotë se nuk do ta thotë emrin.

“Nuk e them se ai person po rri si pulë e lagur këtu në tavolinë”, i thotë ai.

Në fund, Damiano akuzon të tjerët se ose bëjnë sikur nuk e kuptojnë.