Big Brother Albania 9Big Brother Albania 9 pritet te filloj ne fund te muajit Shkurt apo ne fillim te muajit Mars te vitit 2016,Big Brother Albania 9 Live bazuar ne ediconiet e meparshme keto jane muajt me te perafert te fillimit te Big Brother Albania 9.

Ne kete edicion pritet te kete shume me shume befasi krahasuar me vitet e kaluara te Big Brother! Edicioni i nente pritet te jete nje edicion bombastik te pakten keshtu kan premtuar ideatoret dhe realizuesit i ketij reality shout.

Qendroni me webfaqen tone per me shume lajme rreth BB Albania, ju premtojme qe lajmet do i sjellim me shpejtesin e Drites! Gjithashtu mos harroni ta pelqeni faqen tone ne Facebook per me shume njoftime. Ju faleminderit!