Kleodiana: Ervini më pëlqen…si shok

Në shtëpinë e beqarëve, grupi më i vjetër i femrave ka afruar pak dy vajzat e reja, të cilat janë shkëputur më vete dhe flasin me njëra-tjetrën.

Kleodiana dhe Dona janë bashkë tek këndi i cigares, ku nisin e diskutojmë për djemtë “komshinj”, por edhe për tre vajzat, Armelën, Sidritën dhe Xhenin.

Kleodiana thotë se Sidrita i duket e edukuar dhe i pëlqen si tip dhe po ashtu edhe për Xhenin që i duket e kendshme.

Sa për djemtë, ajo thotë se nëse do të hapet shtëpia dhe do të duhet të jetonin bashkë me ta, do të zgjidhte për shok Ervinin sepse i pëlqen.

Edhe Dona mendon se Sidrita dhe Xheni janë të kendshme, ndërsa për djemtë thotë se është shpejt që të flasë.