Xheni-Benard, Dona-Musa dhe Armela-Damiano janë 3 çiftet e reja të vendosura nga publiku, të cilët bëhen zyrtarisht konkurrentë për çmimin e madh, ndërsa Kleodiana, Egnajti dhe Liridoni përfundojnë aventurën në Big Brother.

Publiku vendosi që Kleodiana dhe Egnajti të jenë çift, por ata nuk e pranuan këtë zgjedhje, duke u shprehur të dy në një mendim se nuk kanë të përbashkëta për ta vazhduar lojën.

Ndërsa për Liridonin, publiku nuk mendoi se mund të krijonte një çift për të vazhduar më tej lojën dhe kështu edhe ai humbet mundësinë për çmimin e madh.