Kleodiana-Donës: Shkon shumë me Musën

Kleodiana-Dona kanë mbështetjen e njëra-tjetrës dhe flasin hapur për gjithçka. Dona nuk ka fjetur thuajse fare, pasi e gdhiu duke biseduar me Musën, me të cilën ajo ndjehet me të vërtetë mirë.

“Duket që është i sinqertë. Dukesh tip që shkon me të”, i thotë Kleodiana.

“Me të me shkon muhabeti, më heq stresin, flas pak më lirshëm me të”, shprehet Dona duke treguar edhe shenja pëlqimi për Musën.