Damiano i thotë shpesh Armelës që ajo është e vetmja që e kupton atë, por për Kleodiana e ka bërë të reflektojë.

Fillimisht, Kleodiana i thotë Damianos se më futjen e tij në shtëpi i ka bërë më të gjallë. “Shyqyr që erdhe ti se na hape sytë, krijove gjallëri. Ta them seriozisht,” i thotë ajo.

Më pas, Kleodiana i thotë Damianos se po përdoret nga Armela. “Unë kam dëgjuar këtu dhe thjesht po ta vë në dukje”, i thotë ajo.

Por Damiano i thotë se gabohet dhe nuk e pranon këtë gjë.