Kei i drejtohet Gertës: Je individualiste

Kei, Gerta dhe Fiorentina janë përfshirë në një debat në oborr. Vahjzat flasin për sjelljet dhe banorët e tjerë të shtëpisë, ndërsa në një moment Kei i drejtohet Gertës duke e quajtur individualiste.

“Nuk merret vesh kur flitet, duhet të flasi njëri dhe të tjerët të dëgjojnë. Unë nuk them që duhet të flas vetëm unë”, iu drejtua Gerta Fiorentinës dhe Keit në një moment kur vajzat po diskutonin me njëra-tjetrën.

“Kur përdoret kjo fjali është individualizëm”, iu drejtua ajo, ndërsa Gerta e mohoi se ishte individualiste.