Pas një heshtjeje të gjatë, Damiano ka shpërthyer me një postim në Instagram mbrëmjen e djeshme. Ish-banori ka publikuar një video ku Erion Braçe gjatë një seance parlamentare i thërret dikujt “Buçe”.

“Për këta “Britney Spears-a” që vdesin për vëmendje”, shkruan Damiano.Megjithatë ish-banori nuk ka treguar se kujt i drejtohet dhe për kë ishin këto fjalë.

Megjithatë ish-banori nuk ka treguar se kujt i drejtohet dhe për kë ishin këto fjalë.