I pari që futet t’i thotë mirëmëngjes çiftit lider në dhomën e tyre është Lupçe dhe pas tij menjëherë Katerina.

Kjo e fundit vendos të bëjë një lojë, që ajo e nisi, por Dona e mbylli.

Katerina ulet dhe i hedh dorën në qafë Musës në përpjekje për të bërë Donën xheloze, por kjo e kuptoi lojën.

“Hajde zemra ikim ne, se nuk po rri dot më këtu. S’i duroj dot!”, thotë ajo duke i hedhur dorën në qafë Lupçes.