“Katerina e ‘ndrydhur’ nga Lupçe”

Sipas Fiorentinës dhe Olsit, Katerina është shumë e zgjuar, por është Olsi ai që e frenon të tregojë veten.

“Me kritikojnë gjithë kohës edhe pastaj më pyesin për gjithçka dhe më japin vet pozicionin dhe vet më kritikojnë. Për mua Kateriana ëshë e zgjuar, por është Lupçe që e ndalon”, thotë Fiorentina.

Olsi tregon se edhe një ditë më parë kishte folur me Lupçen në lidhje me Katerinën.

Ndërsa në këndin tjetër është Kei, që thotë se Ademi është i urtë dhe punëto