Pas i përqafuan dhe u puthur së bashku, Katerina dhe Lupçe tregojnë se si kalojë ditë për ta “larg” njëri-tjetrit.

Katerina i tregon Lupçes për Donaldin. “Ai më tha në mëngjes që ishte kënaqur duke fjetur. Ai vetëm më gjuante”, tregon Katerina.

“Mos u mërzit”, i thotë Lupçe. “Është vetëm lojë””, i thotë ai.

Katerina thotë se gongu ka për të rënë sërish, por Lupçe shprehet i sigurt se nuk ka për të ndodhur.