Pas Fiorentinës dhe Olsit, ishte radha e Katerinës dhe Lupçes për kaluar disa momente intime me njëri-tjetrin.

Big Brother mendoi që çifti te zhvendoset në dhomën “Vend për dy”.

Ata u larguan nga banorët e tjerë, duke harruar për disa momente debatet dhe përplasjet që kanë me çiftet e tjerë dhe qëndruan pa u shqetësuar nga askush tjetër.

Dy ditë më parë, ishte Fiorentina dhe Olsi, ata që u futën për herë të parë në këtë dhomë.