Prova e javës ka bërë bashkë Katerinën dhe Donaldin, ndërsa Lupçe është me Elisonën. Ata nuk duhet të flasin e të mos kenë kontakte me njëri-tjetrin.

Teksa janë në oborr, Katerina dhe Donaldi mundohen të bëjnë xheloz Lupçe. Katerina i këndon me zë të lartë Donadit që ta dëgjove edhe Lupçe që është në oborr. “Unë nuk mund të jetoj pa ty”, thotë Katerina.

“Kam shumë emocione dhe këmbët më dridhen nga sikleti. Nuk e di ku t’i shfryj gjithë këto energji”, thotë Donaldi.

Ndërsa në anën tjetër të oborr, Lupçe thotë: “Po më ikën mendja”.