Menjëherë pas daljes nga shtëpia më e famshme e Big Brother, çifti që u diskutua më së shumti në këtë edicion Fiorentina dhe Olsi zgjuan kurreshtjen e publikut edhe me një lajm tjetër.

Thuhet se Fiorentina ishte shtatëzënë.

Por lajmin e ka demantuar menjëherë Fiori duke thënë se kjo është pjellë e gazetarëve të cilët bëjnë çdo gjë për disa klikime