Big Brother Albania 9 LiveArbana Osmani nëpërmjet një postimi interesant ka treguar se Big Brother do të kthehet përsëri në pranverën e vitit 2017 dhe prezantuese do të jetë vetë ajo. Arsyeja e vetme që mund ta ndaloj është nisja e ndonjë fëmije tjetër.

Ky është postimi i plotë i saj:

Për ata mijëra shikues që pyesin çdo ditë në instagram, facebook, twitter, email, whatsapp, viber, rrugë, kafe, restorant, dyqan, kënd lojërash, konsultore etj, Big Brother do të rikthehet në ekranin e Top Channel në pranverën e 2017. Nëse deri atëherë nuk kam nisur ndonjë beb tjetër, prezantuese do të jem unë sërish. Taksirat, Love you all.

arbanaa