Duket se përfundimi I Big Brother Albania 9 ka sjellë vetëm një afrim të banorëve mes tyre.

Këtë herë në postime në Instagram shohim se Xheni, Benardi, Fiorentina dhe Olsi janë takuar në të njëjtin event. Ata duken mirë në shoqërinë e njëri-tjetrit dhe nuk kanë humbur kohë për të publikuar foto në rrjete sociale.