Mbrëmja e djeshme i ka mbledhur shumë prej banorëve të edicionit të 9-të të Big Brother së bashku. Olsi Fjorentina, Xheni Benard, Lupçe Katerina, Ervini Sidrita dhe Elsamedi janë parë së bashku në një klub të Tiranës ndërsa kanë postuar edhe foto ku shfaqen shumë të lumtur në shoqërinë e njëri tjetrit.

Megjithatë kujtojmë që një ditë më parë çifti Xheni dhe Benard ishin për darkë tek Danjel dhe Fotini ndërsa mbrëmë shihen në shoqërinë e Olsit dhe Fjorentinës. Duket se çifti ka dashur të qëndrojë miq me të gjithë.

Gjithashtu Ervini dhe Sidrita janë parë shumë pranë njëri tjetrit ndryshe nga sa kanë deklaruar që janë ndarë.

Gjithashtu Ervini dhe Sidrita janë parë shumë pranë njëri tjetrit ndryshe nga sa kanë deklaruar që janë ndarë.