ubliku ka mundësinë aktualisht me hapjen e një televotimi të çojë në finale të këtij Big Brother-i çiftin e parë.

Ka shumë pak kohë për të votuar, pasi ky nuk është televotimi i vetëm që do të bëhet gjatë mbrëmjes së sotme.

Votoni çiftit e parë që sipas jush shkon në finale duke dërguar SMS në numrat: 56666 në Shqipëri (50L pa tvsh) dhe 55099 në Kosovë (50 cent pa tvsh).