Gjatë spektaklit të mbrëmshëm, Musa imitoi banorët e tjerë në shtëpi dhe tashmë është radha e Danjelit për të bërë të njëjtën gjë me të.

“Unë jam Perëndia, vij nga larg. Ju jeni zero. Unë jam nga Italia, jam integruar në Itali”, imiton Danjeli Musën.

“Kur unë të dal jashtë e kam gjetur punën, ti do të ngelësh menaxher”, i thotë Musa.

“Bravo, unë kam aq para sa le të rri parazit. Unë vij nga një vend ku të gjithë thonë ça bëjnë të tjerët”, reagon Danjeli.