Gastarja dhe Adnandi janë bërë çift prej disa vitesh, por edhe përse ata nuk e kanë kurorëzuar në martesë këtë lidhje, kjo nuk i pengon që të kenë një fëmijë.

Ata tregojnë se para se të hyjnë në Big Brother kanë tentuar që të bëhen me fëmijë, e tanimë Gastarja dyshon se ka mbetur shtatzënë, duke kërkuar edhe një test shtatzënie.

“Vëllai i Madh” i ka kërkuar që ajo ta ndajë edhe me banorët e tjerë këtë gjë.

“kur ishim jashtë ne provuam për një bebe. Unë bëra një test, bëra një analizë dhe të shtunën do më japin përgjigje po ose jo. Nëse unë jam shtatzënë, apo jo”, u thotë Gastarja banorëve të tjerë.