Fotinia: Jam marr me balet dhe “belly dance”

Teksa janë duke përgatitur provën e javën në kërcim, Danjeli ka mbetur i befasuar nga Fotinia me lëvizjet e saj.

“Më parë jam marrë me balet dhe “belly dance”, por tashmë 4 vite që jam shkëputur”, thotë Fotinia.

Më pas, Fotinia kërkon të vendoset ndonjë këngë latine, pasi thotë se aty ndjehet më mirë.