Pas fjalëve që Fotinia i tregon që ishin folur për ta teksa Danjeli ishte në gjumë, ky i fundit është acaruar nga situata dhe ka thënë se do të sqarohet me Musën.

“Do shkoj të flasë me Musën tani se çfarë budallallëqesh ka folur”, thotë Danjeli.

Por Fotinia e frenon atë që të mos e konsumojë këtë sqarim me Musën.

“Nuk të intereson. Nuk do të shkosh”, i thotë Fotinia dhe Danjeli e dëgjon partneren e tij.