Fotinia mendon se Ervini kushtëzon sjelljen Sidritës brenda shtëpisë dhe këtë ja thotë Danjelit me Damianon.

“Sa ishit ju andej (burg) ajo u çel këtu. Nisi të flasë, të qeshë e kështu”, thotë ajo.

Damiano thotë se e ka vënë re me kohë këtë.

“I thashë unë Sidritës që merr leje nga Ervini që të flasësh me mua”, thotë ai.