Kur Danjeli dhe Fotinia iu afruan Elsamedit për ta marrë në intervistë, ky i fundit iu shmang në heshtje.

E pas largimit prej tyre, ai ulet me Donën dhe Musën në oborr. Këtu nisin diskutimet për atë që po ndodh në shtëpi.

“Ata tallen me banorët”, i thotë ai Elsamedit.

“Budallenj mor burrë, nuk e kuptojnë që po tallen”, plotëson Elsamedi.