Fotinia-Danjelit: Jemi zënë për ty

Big Brother i ka dhënë mundësi Danielit dhe Fotinisë që të njihen më mirë me njëra-tjetrën. Një mundësi që ata e kanë shfrytëzuar mjaft mirë.

Ndërsa ata kanë qenë duke biseduar për sherret në shtëpitë respektive, Fotina i tregon ato kanë pasur debate dhe shkaku ka qenë po ai.

“Edhe ne i kemi këto problem, por jo për fasulet apo për pjatat. I kemi për të tjera gjëra. kemi pas edhe shumë gjëra për të debatuar. Edhe ti je shkaku le të themi”.