Kur u kthye pas në kohë, në ditët e para të njohjes, Fotinia i thotë Danjelit se pesë vajzat që ndodheshin në shtëpinë e beqarëve, që të pestë ngacmonin atë, por në fund ai u bë i saj.

“Pesë goca që të shikonin ty tek laboratori, e kupton ti Danjel!”, i thotë ajo.

Danjeli i thotë se “ka kërkuar gjithë jetën e vet një femër si Fotinia”.

“Je shumë cool! Çdo gjë që ke ti! Këtë kam kërkuar prej vitesh”, i thotë ai.

Më pas, Fotinia, duke folur për veten i thotë se ajo është natyrë delikate që shpesh mërzitet nga një fjalë dhe e ka të vështirë që të falë.

“Jam delikate dhe për një fjalë mërzitem dhe nuk mund ta rregulloj këtë. Kështu jam”, i thotë ajo.

“Do ta rregullohet tani”, i thotë Danjeli.