Fotini dhe Ambra flasin për marrëdhëniet me banorët e tjerë në shtëpi.

Ato kujtojnë pjesë nga nata e spektaklit dhe Fotinia thotë se në disa pjesë të transmetuara, shfaqej Ambra dhe Olsi, që dukeshin që e pëlqenin njëri-tjetrin.

Por Ambra reagon ftohtë duke thënë se nuk i intereson kjo pjesë.

“Pavarësisht se çfarë flasin, mua nuk më intereson fare”, thotë Ambra.