Finalistët e Big Brother janë ndarë në dy grupe dhe luajnë volejboll, Lupçe është në ekip me Katerinën dhe Olsin.

Por mos funksionimi i tyre si ekip acaron Lupçen, i cili lë lojë dhe pas tij edhe Katerina thotë se nuk do të luaj.

Pasi banorët e tjerë i lusin që të rikthehen në lojë, Fotinia i thotë Lupçes se është një kalama finalist.